Abonamente
Abonamente

Abonamente

Valoarea serviciilor pentru activitatea de service calculatoare si intretinere retele calculatoare se stabileste in baza abonamentelor periodice, flexibile si adaptate nevoilor dumneavoastra, astfel structurate:

Pachete personalizate pentru service calculatoare si intretinere retele calculatoare:

  • Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare la cerere - se vor efecuta interventii la cererea clientului, acoperind atat aspectele functionalitatii hardware, cat si software.
  • Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare in abonament cu vizite trimestriale - se efectueaza verificarea si mentenanta trimestriala a sistemelor informatice acoperite de abonament, plus un numar de 3 interventii la cerere oferite gratuit! Include serviciul de suport tehnic telefonic si online - HELP DESK ONLINE!
  • Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare in abonament cu vizite lunare - se efectueaza verificarea si mentenanta lunara a sistemelor informatice acoperite de abonament, plus un numar de 2 interventii la cerere. Include serviciul de suport tehnic telefonic si online - HELP DESK ONLINE!
  • Service Calculatoare & Intretinere retea calculatoare in abonament cu vizite saptamanale - se efectueaza verificarea si mentenanta trimestriala a sistemelor informatice acoperite de abonament, plus un numar de 1 interventie la cerere. Include serviciul de suport tehnic telefonic si online - HELP DESK ONLINE!

Alaturi de serviciile de service calculatoare si intretinere retea calculatoare, securizare si recuperare date, suport tehnic IT telefonic si online, consultanta si audit de specialitate va punem la dispozitie experienta si competenta tehnica a echipei ROA castigate in cei peste 20 de ani de activitate!

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Urmariti-ne pe Facebook