Audit servere
Audit servere

Audit servere

Costurile necesare remedierii urmarilor unui atac cibernetic sunt cu mult mai mari decat cele pentru mentinerea in parametrii optimi a sistemelor server. De asemenea, costurile vor fi mai mici chiar decat angajarea unei persoane dedicate, chiar si in regim de colaborare. ROA va pune la dispozitie servicii cu cel mai inalt grad de competenta, pentru administrarea, monitorizarea si securizarea serverelor sau pentru obtinerea performantei maxima de la sistemele server, fara a fi necesare investitii noi in echipamente costisitoare.

Disponibilitatea website-ului sau a serviciilor online cat si a serverelor dedicate este foarte importanta, functionarea corecta si constanta a retelei de calculatoare, a serverelor si a celorlalte echipamente de retea este de asemenea importanta pentru dvs. cat si pentru angajatii companiei.

Alaturi de serviciile de service calculatoare si intretinere retea calculatoare, securizare si recuperare date, suport tehnic IT telefonic si online - HELP DESK ONLINE, consultanta si audit de specialitate IT, configurare si comercializare sisteme IT si periferice, configurare, comercializare si administrare Servere Windows si Servicere Linux va punem la dispozitie experienta si competenta tehnica a echipei ROA castigate in cei peste 20 de ani de activitate!

Suntem alaturi de dumneavoastra!

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Urmariti-ne pe Facebook