Generalități 

În procesul de validare a comenzii, cumpărătorul poate opta pentru expedierea produselor sau ridicarea personala de la sediul ROA Innovation Technology SRL.

Ridicarea personala a comenzii de la sediul ROA Innovation Technology SRL nu implica costuri.

Produsele se livrează sigilate, în ambalajul lor original iar expedierea la o anumită adresă, indicată de catre cumpărător la plasarea comenzii presupune un anumit cost care este influenţat de distanţa până la destinaţie, greutatea şi dimensiunea produselor livrate, precum şi de gradul de prioritate acordat livrării.

La cererea cumpărătorului, produsele pot fi asigurare integral pe durata transportului. Costul acestei asigurări fiind suportat de către cumpărător.

Livrarea produselor este posibilă în România prin intermediul Fan Courier.

Tarifele pentru transport percepute de Fan Courier sunt urmatoarele:
 - tarif de plata ramburs in cont colector este: 3.50 Ron + TVA, indiferent de suma platita
 - tarif de transport national: 11.00 Ron + TVA pentru primul kg / destinatie si 0.90 Ron + TVA pentru fiecare kg suplimentar
 - cost suplimentar: 0.80 Ron + TVA pentru fiecare km parcurs in afara locatiilor retelei Fan Courier, intr-un singur sens
ROA nu este responsabila de eventuale diferente ale sumei de plata perceputa de FAN Courier, conform normativelor acestuia si al unor situatii punctuale.

În cazul renunţării la cumpărare sau a returnării produselor cumpărate, costul aferent livrării nu se returnează.

Constatările referitoare la integritatea coletelor se vor face la predarea către cumpărător, în prezenţa curierului, orice reclamaţie ulterioară nefiind luată în considerare.

Termenul de livrare

Termenul de livrare diferă de la produs la produs, în funcţie de fabricant, de tipul expedierii şi de serviciul de expediere ales de către cumpărător.

Termenul de livrare va fi comunicată cumpărătorului telefonic sau printr-un mesaj trimis la adresa de email furnizată la înregistrarea pe site sau în procesul de validare a comenzii.

De regula termenul estimativ de livrare este de 24-48 ore de la momentul confirmarii comenzii si expedierii de catre ROA insa in situatii exceptionale cum ar fi sarbatorile legale, Black Friday, dezastre naturale sau altele acest termen poate fi afectat si pot sa apara intarzieri in livrare.

Livrare

Pentru produsele comandate care vor fi ridicate de către cumpărător de la sediul magazinului nu sunt implicate costuri de livrare.

Pentru comenzile care includ opțiunea de livrare :

  • Livrarea se face prin expediere şi implică transportul produselor comandate la adresa de livrare indicată în comandă.
  • In funcţie de conţinutul comenzii şi de adresa de livrare aleasă pot fi disponibile unul sau mai multe servicii de expediere.
  • Costul livrării este specific serviciului de expediere ales.
  • Pentru fiecare serviciu de expediere disponibil costul de livrare se calculează în funcţie de distanţa şi accesibilitatea până la adresa de livrare, greutatea şi dimensiunile pachetului sau pachetelor care conţin produsele comandate şi (opţional) costul asigurării suplimentare a produselor respective pe durata transportului, până la destinaţie.
  • In procesul de validare a comenzii se face o estimare automată a costului livrării pentru fiecare serviciu de expediere disponibil.
  • Pentru livrările prin curierat rapid este posibil ca valoarea estimată a costului de livrare să fie ajustată, situaţie care va fi comunicată cumpărătorului de către firma de curierat în momentul livrării coletului.

Livrarea facturii

Pentru orice comandă finalizată factura fiscală aferentă va fi livrată în format electronic (fişier PDF) printr-un mesaj la adresa de email a cumpărătorului.

La cererea explicită a cumpărătorului, factura fiscală va fi livrată fizic impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare furnizată de către cumpărător la înregistrarea sa în magazin sau în procesul de validare a comenzii.

 

Urmariti-ne pe Facebook