Pentru achitarea produselor şi serviciilor comandate în acest magazin sunt disponibile următoarele modalităţi de plată:

• plata cu numerar
• plata prin ordin de plată
• plata online cu cardul
• Plata la curier prin ramburs in cont colector

Orice comandă poate fi achitată prin oricare dintre modalităţile de plată disponibile în magazin.

Pentru achitarea unei comenzi nu poate fi folosită decît o singură modalitate de plată.

Fiecare modalitate de plată corespunde unui pachet de servicii care se reflectă într-un cost specific modalităţii respective. Acest cost apare distinct în fiecare comandă fiind identificat prin denumirea: costul opţiunii de plată.

Costul opţiunii de plată poate cuprinde de exemplu: contravaloarea serviciilor de autorizare şi transfer al sumelor plătite în cazul plăţilor online cu carduri bancare, comisioane bancare pentru transferul sumelor plătite prin ordin de plată sau prin virament în contul magazinului.

În cazul plăţii cu numerar în magazin costul opţiunii de plată este 0 (zero).

Pe parcursul validării comenzii cumpărătorul este informat cît este costul opţiunii de plată pentru toate modalităţile de plată disponibile în magazin şi are astfel posibilitatea să aleagă în cunoştinţă de cauză modalitatea de plată pe care o preferă.

Plata cu numerar

Modalităţile de plată cu numerar sunt specifice achitării contravalorii comenzii plătind suma respectivă cash.
Orice plată cu numerar se face doar în lei (RON).

Pentru orice comandă plata cu numerar implică achitarea integrală a sumei de plată. Suma de plată este cea indicată în comandă la rubrica Total comandă.

Plata cu numerar în magazin

Suma maxima care poate fi achitata numerar este de 5.000 Ron TVA inclusa pentru persoane juridice sau 10.000 Ron TVA inclusa pentru persoane fizice.

Pentru suma achitată cumpărătorul primeşte pe loc documentul de încasare (chitanţă/bon fiscal) care dovedeşte primirea sumei plătite.

Pentru plata cu numerar în magazin costul opţiunii de plată inclus în comandă este 0 (zero).

Plata prin virament

Modalităţile de plată prin virament permit cumpărătorului să achite sumele reprezentînd contravaloarea comenzilor fără manevrarea de numerar şi fără utilizarea unui card bancar.

Plata cu ordin de plată

Achitarea contravalorii comenzii cu ordin de plată se realizeaza transferand suma de plată dintr-un cont bancar deţinut de către cumpărător în contul bancar al magazinului. Transferul este realizat de către banca ce administrează contul cumpărătorului, pe baza documentului numit ordin de plată.

Achitarea contravalorii comenzii cu ordin de plată se face numai pentru comenzile emise de către magazin şi transmise cumpărătorului la adresa sa de email.

Ordinul de plată trebuie completat manual de către cumpărător cu datele mai jos mentinate şi transmis băncii care administrează contul acestuia în vederea procesării.

Plata la curier prin ramburs in cont colector

Plata la curier prin ramburs in cont colector se va face in momentul livrarii coletelor de catre firma de curierat agreata; suma platita este varsata apoi in contul ROA. Veti primi chitanta de la curier pentru intreaga suma: ramburs + transport. Factura emisa de catre ROA se poate trimite scanata pe e-mail / WhatsApp iar originalul il gasiti in coletul cu produsele.

Destinatar: SC ROA Innovation Technology S.R.L.

Cont RON: RO34 RZBR 0000 0600 2258 7007

Cont bancar RON:  Raiffeisen Bank Agentia Armeneasca

Adresa: Strada Rozetului Nr. 5, Bucuresti

De asemenea, ordinul de plată trebuie să conţină la rubrica Explicaţii numărul şi data comenzii.

Notă: Pentru operativitate, este recomandat ca ordinul de plată să fie transmis prin email la adresa office@it-service.ro

În cazul optării pentru plata cu ordin de plată, costul opţiunii de plată cuprinde comisionul de încasare a sumei plătite în de către cumpărător, perceput magazinului de către banca acestuia. Suma reprezentînd costul opţiunii de plată nu include eventualele comisioane pe care banca cumpărătorului i le percepe acestuia pentru efectuarea transferului sumei de plată.

Plata online

Toate modalităţile de plată online permit cumpărătorului să achite sumele de plată corespunzătoare comenzilor înregistrate, fără să fie necesară manipularea de numerar, deplasarea la o instituţie (de ex. la un oficiu poştal sau la o unitate bancară) sau completarea manuală a unor formulare specifice de plată.

Toate modalităţile de plată online disponibile în acest magazin presupun deţinerea de către cumpărător a unui card bancar valid. Cumpărătorul poate achita sumele aferente comenzilor sale şi prin mijloace de plată online fără a dispune de un card bancar valid (de exemplu folosing servicii de tip Internet Banking puse la dispoziţia sa de către banca unde are deschis un cont bancar), însă aceste modalităţi sunt extene magazinului nefiind implementate ca modalităţi de plată proprii.

Plata online cu cardul bancar necesită furnizarea de către cumpărător a unor informaţii legate de card (tipul cardului, numărul de card, data de expirare a cardului, numărul de securitate de pe spatele cardului (CVV2), parola de autentificare în sistemul Verified by Visa sau parola 3D în cazul MasterCard Secure Code. Toate informaţiile provenite de la deţinătorii cardurilor bancare sunt transmise doar în formă criptate şi sunt procesate în siguranţă.

Acest magazin nu solicită şi nu stochează informaţii referitoare la cardul dvs. pentru validarea plăţii.

Pentru plata online pot fi utilizate carduri a căror monedă este orice valută convertibilă. Magazinul permite afişarea preţurilor în mai multe valute, valuta principală fiind leul nou (RON).

Plata online se face în RON. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în RON, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră şi va implica o conversie valutară automată.

Pentru toate modalităţile de plată online disponibile în acest magazin costul opţiunii de plată cuprinde costul serviciilor de procesare a tranzacţiilor online şi comisioanele aferente acestora. Costul opţiunii de plată este calculat automat pe baza conţinutului coşului de cumpărături şi al modalităţii de plată aleasă de cumpărător.

Pe parcursul validării comenzii cumpărătorul este informat cît este costul opţiunii de plată pentru toate modalităţile de plată online disponibile în magazin şi are astfel posibilitatea să aleagă în cunoştinţă de cauză modalitatea de plată pe care o preferă.

Plata online cu cardul bancar prin serviciul PlatiOnline

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca *roamag*.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în RON, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru a efectua plăți online în siguranță trebuie să vă activați cardurile în sistemul „3D Secure”. 

Fiecare bancă are propriile proceduri de activare „3D Secure” a cardurilor.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

 

Urmariti-ne pe Facebook